22.03.2024

Efeler Müftülüğü 4-6 Yaş Külliye Kur'an Kursu öğrencisi Alparslan Can yaklaşık 1 yıldır kumbarasında biriktirdiği parayı inşaatı devam eden Aydın İl Müftülüğü Yatılı Hafızlık Erkek Kur'an Kursuna bağışladı.

İl Müftüsü Hasan Güneş, küçük yaşta büyüklerine örnek evlatlarımız var elhamdülillah, Rabbim kendi minik yüreği kocaman bu yavrularımızı her türlü kötülüklerden muhafaza eylesin.

Belkide ilerki yıllarda sınıfında Kur'an-ı Kerim okuyacağı, kütüphanesinde kitaplar ile dost olacağı, arkadaşları ile bahçesinde oyunlar oynayacağı kursun insaatina katkıda bulunuyor diyen Güneş, kurs inşaatımız hızla devam ediyor. Allah katkıda bulunan ve destek verenlerden ebeden razı olsun dedi.