25.03.2024

Cami Hizmetleri Daire Başkanı Cemalettin Gezgiç Aydında

Diyanet İşleri Başkanlığının Ramazan ayı dolayısıyla düzenlemiş olduğu irşat programlarına katılmak üzere Aydın'da bulunan Gezgiç, birçok buluşma ve ziyaret gerçekleştirildi.

Ziyaretlerine İl Müftülüğünde başlayan Daire Başkanı Cemalettin Gezgiç, İl Müftüsü Hasan Güneş'ten yürütülmekte çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kur'an ayı olan Ramazan'ı Şerifte, Kur'an bülbülleri ile bir araya gelen Gezgiç, Efeler Müftülüğüne bağlı Umurlu Bölge Yatılı Hafızlık Kuran Kursu ve Köşk Müftülüğüne bağlı Yatılı Kuran Kursunu ziyaret ederek Hafızlık öğrencileriyle hasbihalde bulundu. Kur'an-ı Kerimin hayatımızdaki yeri ve önemi hakkında öğrencilere önemli bilgiler veren hocamız, öğrencileri tebrik ederek başarılar diledi.

Yoğun geçen Aydın programında Gençlik Koordinatörlüğünün organize ettiği iftar programında üniversiteli gençlerle, İrşad faaliyetleri kapsamında tedavileri devam eden din görevlileriyle, dernek ziyaretleri ile ulu çınar büyüklerimizle bir araya geldi.

Bey Cami'nde Cuma Sohbeti gerçekleştiren Gezgiç, namazın ardından din görevleri ile istişarelerde bulundu.

Hayırsever iş insanları, dernekler ve oda başkanlarında ziyaret eden Gezgiç'e, İl Müftü Yardımcısı Ahmet Tepe ve Din Hizmetleri Şube Müdürü Adem Sakarya eşlik etti.