28.07.2023

Yaz Kur’an Kursları Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Sultanhisar’da da büyük coşkuyla devam ediyor.

Bu kapsamda Sultanhisar İlçe Müftüsü Yakup ŞENER, yaz Kur'an kurslarını ziyaret ederek sürdürülen eğitimi yerinde inceledi.

Bu kapsamda İlçemiz Atça Mahallesi Hacı Kemal Camii, Hacı Mahmutağa Camii, İlçemiz Merkez Kız Kuran Kursu, Salavatlı Mahallesi Çarşı Camii, Salavatlı Mahallesi Azaplı Camii, Merkez Hisar Camii, Merkez Sanayi Camii, İncealan Mahallesi Kız Kuran Kursu, İncealan Mahalle Camii ve Demirhan Mahalle Camiinde incelemelerde bulundu.

İncelemeleri sonrası kursta eğitim alan öğrencilerle bir araya gelerek sohbet edip nasihatlerde bulunan Müftü Şener, öğrencilerle sohbetinin ardından din dörevlileriyle kurs hakkında değerlendirmelerde bulundu.