03.08.2023

İlçe Müftülüğümüz tarafından Ulu Çınarlar ziyaretleri devam ediyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından toplumun her kesimine hitap etmek ve kuşaklar arası kaynaşmayı sağlamak amacıyla başlatılan "Ulu Çınarlar" projesi kapsamında İlçe Müftümüz Yakup ŞENER  İlçemiz Atça Mahallesi Hacı Kemal Camii Müezzin Kayyımı Ümit BAHADIR ile Yağdere Mahallesi eşrafından Emekli Başkomiser Rüştü Soysal'ı ziyaret etti.

Ziyaret hakkında bilgi veren İlçe Müftümüz Yakup ŞENER şunları söyledi;
"Her biri birer Ulu Çınar gibi belli bir yaş olgunluğuna gelmiş, toplumumuzda yaşayış ve davranışlarıyla örnek teşkil eden yaşlılarımızı ve hastalarımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz. Ulu Çınarlarımızı ziyaret edip hatıralarını dinliyoruz. Bir ihtiyaçları varsa imkanlar nispetinde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bilindiği üzere yaşlıları gözetmek, ziyaret etmek, hal ve hatırlarını sormak Sevgili Peygamberimiz  (sav)’in biz Müslümanlara bir tavsiyesidir. Zira Allah Rasûlü 'Küçüklerimize merhamet etmeyen, büyüklerimize saygı göstermeyen bizden değildir' buyurmuştur." dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyetini ifade eden Emekli Başkomiser Rüştü Soysal, Sultanhisar İlçe Müftümüz Yakup ŞENER’e teşekkür etti.