04.08.2023

Muharrem ayı münasebetiyle İlçe Müftülüğümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı Sultanhisar Şubesi öncülüğünde Aşure İkramında Bulunuldu.

Muharrem ayı münasebetiyle İlçe Müftülüğümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı Sultanhisar Şubesi öncülüğünde hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla Sultanhisar Cumhuriyet Meydanında ve Atça Mahallesi Pazaryerinde Aşure ikramında bulunuldu.

Aşure dağıtımına Aydın İl Müftü Yardımcısı Sayın Ahmet TEPE, Köşk İlçe Müftüsü Sayın Nuri İLKATMIŞ, Yenipazar İlçe Müftüsü Sayın Mustafa CAN, Buharkent İlçe Müftüsü Sayın İsmail TARAKLI, İlçe Müftümüz Sayın Yakup ŞENER, Değerli Din Görevlilerimiz ve Kıymetli Vatandaşlarımız katıldı.

Düzenlenen aşure etkinliğinde Muharrem Ayı ve Aşure’nin sağladığı birlik ve beraberliğin, manevi atmosferin önemine dikkat çekildi ve program aşure ikramının ardından sona erdi. Emeği geçen katkı sağlayan Değerli Din Görevlilerimize ve Kıymetli Vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.