14.03.2024

İL MÜFTÜMÜZ İFTAR PROGRAMINDA DİN GÖREVLİLERİMİZLE BULUŞTU

İl Müftümüz Sayın Hasan Güneş, İlçe Müftülüğümüzün düzenlediği iftar programında din görevlilerimiz ile buluştu.
İftar programına, İl Müftü Yardımcıları Ahmet Tepe ve Yusuf Dönertaş, İlçe Müftümüz Dr. Hamza Yıldırım, İl Müftülüğü Personel Şefi Bilal Kanlıoğlu, müftülük personeli ve din görevlileri katıldı.
Katılımcıların Ramazan'ı Şerifini tebrik ederek sözlerine başlayan İl Müftüsü Güneş, İftar programının rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan mübarek Ramazan Ayı’nda, personelimiz arasındaki birlik ruhunun güçlenmesine, manevi değerlerin yaygınlaşmasına vesile olması temennisinde bulunarak, "Rabbim, Ramazan’ın coşkusunu hissetmeyi nasip etsin. Vatanımızı, milletimizi her türlü musibetlerden muhafaza eylesin." dua ve niyazıyla sözlerini bitirdi.
Yatsı namazı öncesi Merkez Çarşı Camiinde vaaz eden Güneş, teravih namazının ardından ilk olarak camilerimizin süsü gençlerle sohbet etti, daha sonra cemaat ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek sohbetini sürdürdü.